Mi az az állati nagy kihívás?

Talán szembeött már velete a facebookon vagy az instán a Pet4you és a Petnet közös nyereményjátéka, az állati nagy kihívás. Nekem úgy sikerült belebotlanom, hogy cuki husky képeket nézegettem – igen, igen, függő vagyok, az vesse rám az első követ, aki nem néz néha aranyos kutyás képeket a neten. Szóval a hashtag egyszer csak felhozta az egyik nevezett képet is, és hirtelen rábukkantam az állatos aranyosságok tárházára. Persze mindenkinek van olyan szelfije a kedvencével, ami aranyos, ami facebook profil, de itt tömegével akadtam jobbnál jobb képekre. A munkám épp nagyon nem kötötte le a figyelmem, úgyhogy állati nagy kihívás képeket nézegettem húsz percen keresztül. Helyrebillent a lelki békém.

Na de, hogy érdemben is mondjak valamit, az egész egy nyereményjáték, amin pofon egyszerű részt venni. Igazából onnantól, hogy van egy állatod és van interneted, nyert ügyed van. Mert akinek állata van, nincs az az Isten, hogy ne lapulna valahol a tarsolyában egy aranyos szelfie kettőjükről. Ha mégse volna így, akkor sem nehéz csinálni egyet.

Hogy nevezz az Állati nagy kihívás játékra?

Mint mondtam, nem egy atomfizika. Az Állati nagy kihívás nevezés első lépéseként el kellene zarándokolni a Pet4you honlapra. Itt zajlik majd a képek közzététele, úgyhogy ahhoz, hogy megtaláljanak az esetleges nyereménnyel, illetve hivatalosan is indulni tudj, be kell regisztrálnod. Ez nagyjából öt perc. Igazából az adatlapot nem is magadnak gyártod, hanem a kedvencednek. Buksi kutyának, Cirmi cicának, vagy épp, aminek. Mellesleg ez később is hasznos lesz, mert a Pet4you tele van hasznos cikkekkel, állatorvos keresővel és Zállatorvos részekkel, amik nekem külön kedvenceim, bár ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz.

Szóval, ha regisztráltál, az Állati nagy kihívás játékra úgy tudsz nevezni, hogy kiválasztasz egy szelfie képet a galériádból. Persze, ha ide eddig nem töltöttél szelfiet, akkor ezt tedd meg. Igazából sok képet feltölthetsz, több kedvencednek is csinálhatsz profilt, ez csak rajtad áll. A lényeg, hogyha megvan a kiszemelt kép, kattins a kép alatt megjelenő feliratra: „ezzel a képpel nevezek!”.

Az Állati nagy kihívás versenyre a nevezéseket már csak pár napig, január 26-ig lehet megtenni. Mivel az egész nevezés tíz percet vesz igénybe, nem nagyon fenyeget a veszélye, hogy időhiányban maradnánk le róla, de azért jó észben tartani azt a január 26-ot.

Az állati nagy kihívás demokratikus

Demokratikus, azaz lehet rá szavazni!  Minden jó dologra lehet manapság már szavazni, ez alól az Állati nagy kihívás sem kivétel. A szavazatokat lájk formájában lehet jelezni a facebookon. A Pet4you két nappal a nevezés lezárulta után közzéteszi a nevezők képeit a facebook oldalán egy közös galériában. Innen tudtok majd csemegézni és akár népszerűsíteni a saját fotótokat is.

Az Állati nagy kihívás tehát január 28-tól indítja a szavazást. Nem kötelező, de ér megosztani a saját szelfiedet, népszerűsíteni barátok, barátnők képeit. Persze az a fair, ha mások képeit is megnézed és tetszésed szerint lájkolod azt, amelyik arra érdemes. Hogy végül is mennyi kép gyűlik össze, egyelőre nem tudhatjuk, de remélhetőleg minél több, hogy sok mókás percet szerezzenek nekünk.

Ha felkerültek a képek és elindult a nagy népszerűsítő hadjárat, az Állati nagy kihívás kellő időt hagy, hogy mindenki begyűjtse a hőn áhított szavazatokat. Február 10 este nyolc óráig van lehetőség szorgosan gyűjteni azokat a Teccik-eket, család, rokonok, és persze pártatlan és lelkesen állatbarátoknak hála.

Az talán már értelemszerű, hogy az Állati nagy kihívás játékot az nyeri, akinek a szelfie képe a legtöbb lájk-ot zsebelte be ez alatt az idő alatt. Ezúttal három nyeremény kerül kisorsolásra, egy a legnépszerűbb kutyus és egy a legnépszerűbb cicus képe alapján. Egy harmadikat pedig az érvényes fiókkal rendelkező gazdik között sorsolnak ki.

Állati nagy kihívás nyereménye

A győzteseket a szavazás lezárulta után egy nappal, február 11-én hirdetik ki a Pet4you saját facebook oldalán. Érdemes tehát követni az oldalt, hogy egyszerűen értesülhessünk a végeredményről. A Petnet jóvoltából pedig az állati nagy kihívás nyertes kutyusa egy hónapra elegendő prémium minőségű kutyatáppal dobhatja fel az étrendjét, ahogy a legnépszerűbb cicus sem marad ki a jóból. A webáruház volt oly előrelátó, hogy az eledelek konkrét fajtáját annak függvényében határozza meg, ki is lesz a nyertes. Egy senior táp nem valószínű, hogy nagy hasznot hozna egy kölyök macskának, így ennél konkrétabban a nyeremény majd a nyertes kihirdetésekor fog körvonalazódni.

Az állati nagy kihívás gazdijai között pedig az általános különdíj egy tízezer forint értékű Petnet ajándékutalvány, amelyet tetszőlegesen költhetnek el az oldalon. Tekintve, hogy a honlap akvarisztikától a kutyatartásig szinte minden igényre tud megoldást, nem lesz nehéz olyat találni, amire szívesen ne költene az ember. Nosza hát, amíg még futja az időből, és irány regisztrálni. Hisz mindenki tudja, hogy az ő kedvence a legaranyosabb a világon. Ideje, hogy ezt mások is megtudják!