Fotóstúdió bérlése

Miután a vőlegényemmel közeledett már az esküvőnk időpontja szükségesnek láttam, hogy megörökítsük a szerelmünket egy fotósorozaton keresztül. Ennek azon a romantikus gesztuson felül, hogy meglepetésnek gondoltam az évfordulónk alkalmából, más sokkalta gyakorlatibb célja is volt. Úgy gondoltam kitűnő alkalom egy fotóstúdióban megtartandó jegyes fotózás arra, hogy egyrészt leteszteljük a kiválasztott esküvői fotósunkat és ne utolsó pillanatban, esküvő napján derüljön ki, hogy nem igazán azt az eredményt nyújtja, amit mi szeretnénk viszont látni életünk talán legszebb napjának a képein. Másrészt abból a megfontolásból is jó opció volt ez az esküvőt megelőző közös projekt, hogy kicsit összeszoktunk és így már remélhetőleg az esküvőn sokkal oldottabb hangulatban tud folyni a fotózás, ezáltal sokkal bensőségesebb és intimebb hangulat világa lesz a képeknek.

Így neki láttam elsősorban felkutatni az álom fotósomat, akit viszonylag rövid időn belül meg is találtam, majd ezek után neki láttam felkutatni a legjobban igény szerint alakítható fotóstúdiót is.

A fotóstúdiók felkutatásának ügyében viszonylag kedvező pozícióból indultam, ugyanis a 20as éveim legelején modellként dolgoztam több modellügynökséggel és fotóstúdióval együttműködve. Így próbáltam tapasztalatok útján visszaemlékezni arra, hogy melyik fotóstúdió fotózási során éreztem magam a lehető legkomfortosabban és emellett melyik stúdió nyújtotta a legkiemelkedőbb szolgáltatást. Viszonylag rövid online keresgélés és emlékezet frissítés után találtam rá a már korábban is ismert, több együttműködésemben is szerepelt g3 fotóstúdióra, melyről utólag szinte csak pozitív impulzusaim maradtak. Így a honlapon feltüntetett kontakton keresztül felkerestem a fotóstúdiót. A telefonos konzultáció keretein belül felvázoltam az igényeimet, majd egyeztettünk egy még a héten megtartandó személyes konzultációt is, amelyen már a fotós is részt vett annak érdekében, hogy előre felmérje a hely kompetenciáit. Egy alapos felmérés után egyeztettük az igényeinket és kitűztük a következő hét elejére a fotózás időpontját.

Személyes tapasztalatok a fotóstúdió bérlésről

Úgy gondolom, hogy összességében nagyon pozitív impulzusokkal és élményekkel távoztunk, mind a fotóst, mind a fotóstúdiót illetően. Elsősorban számunkra nagyon sokat számít az, hogy nem először találkozunk az esküvői fotósunkkal, hanem majd a nagy napon már egy viszonylag kipróbált és megszokott környezetben és helyzetben történhet a fotózás, ami így remélhetőleg kevésbé lesz feszélyezett és egészen felszabadult hangulatban fog telni és ezáltal olyan intim pillanatokat sikerül a fotósunknak megörökíteni, ami egy egész életen át elkísér minket. Másodsorban pedig felejthetetlen élmény nyújtott számunkra a jegyes fotózás minden pillanata, hiszen olyan barátságos légkört teremtett számunkra a fotóstúdió, amely egészen magával ragadott minket. Amennyiben esetleg más is szeretné a jegyes fotózását a g3 fotóstúdióban tartani az látogasson el fotóstúdió – g3studio.hu weboldalára.

A G3 fotó stúdió bérlése

Mikor a fotózás napján megérkeztünk, már az ajtóban várt minket egy kedves, mosolygós fiatal lány, aki azonnal minden felmerülő kérdésünkre készségesen válaszolt. Miután mi nem igényeltünk sem sminkest, fodrászt, stylistot, sem fotóst ezért csakis a fényekre és a műteremre volt szükségünk. Amikor beérkeztünk a fotóműteremben azonnal láttuk mennyire barátságos környezettel fogadtak minket A szlogenjük a következő „egy nap, ami csak rólad szól, és az eredmény, amit örökre szeretni fogsz!” Ezt maximálisan tanúsítani tudom egy ilyen jellegű fotózás garantáltan olyan élményt nyújt, hogy az emberben szinte az a benyomása születik meg, hogy a világ csakis körülötte forog.

Maga a fotózás menetének az első lépése mint már az előbbiekben említettem is, hogy az adott stúdióban egy ingyenesen beregisztrált konzultációt követően megegyezünk az árban és az igényekben, mely a fotózás napján kifizetődő 99 ezer Ft+ ÁFA abban az esetben ha igénylünk plusz szolgáltatásokat, mint fodrász sminkes stb. A végösszeg tartalmazz 6db profin retusált képet, továbbá professzionális sminket, profi fodrászt, illetve stylist, aki személyre szabottan segédkezik a megfelelő ruha kiválasztásában. Amennyiben viszont ezeket a szolgáltatásokat nem igényeljük, automatikusan csökken a végösszeg mértéke is. Annak a ténynek a birtokában, hogy maximálisan tisztában vagyok azzal, hogy más stúdiók mennyit kérnek el egy adott fotózásért, bizton állíthatom, hogy a g3 fotóstúdió bérlés nagyon kedvező árkategóriában mozog, úgyhogy én meleg szívvel ajánlom az adott fotóstúdiót.