Bummm

Ahol a hírek nagy bumn

Ajándék apának: ötletek, amik tuti befutók

Szívből jövő, ötletes ajándék apának – ha emlékezetes meglepetést keresel apukádnak születésnapjára, névnapjára, vagy csak úgy, jó helyen jársz! Összegyűjtöttünk néhány tippet, amikkel garantáltan mosolyt csalsz az arcára, ráadásul a környezetet is kíméled.

Ajándék apának: póló, amiben igazi hősnek érezheti magát

Mi az az ajándék apának, amivel nem lőhetsz mellé?

Ha van valami, amit a legtöbb férfi szeret, az egy menő póló! Nem feltétlenül kell a legfrissebb divatot követni, inkább olyat válassz, ami kifejezi édesapád személyiségét, humorát.

Környezetbarát tipp: keress pamutból készült pólókat, lehetőleg olyan márkától, amelyik elkötelezett a fenntarthatóság iránt. A biopamut például környezetkímélőbb módon kerül előállításra.

 • „Szuperapa” feliratú póló
 • Vicces idézet apákról
 • Póló apukád kedvenc hobbijával kapcsolatban (horgászat, sport, barkácsolás)

Bögrék és korsók – praktikus, mégis kreatív ajándékok

Felejtsd el a sablonos bögréket! Válassz egyedi tervezésűt, amit az apukád érdeklődésének megfelelő képpel vagy felirattal díszítenek.

Még egy környezetbarát tipp: Ha teheted, válassz olyan bögrét vagy korsót, ami újrahasznosított anyagokból készült, például üvegből vagy bambuszból.

 • Bögre apukád nevével, becenevével
 • Söröskorsó vicces felirattal vagy képpel
 • Utazó bögre/termosz – tökéletes autóba, munkába
 • Kalapok és nyakkendők – stílusos kiegészítők apának

Egy jól megválasztott kalap vagy nyakkendő feldobja apukád ruhatárát. Egy nyári szalmakalap védi a naptól, egy baseball sapka pedig sportosan vagány.
A nyakkendők terén érdemes a klasszikus, egyszínű vagy visszafogott mintájú változatokban gondolkodni – de választhatsz kifejezetten poénos darabokat is.

Igazi díjnyertes ajándék: közös idő

Néha a legjobb ajándék a közösen eltöltött minőségi idő. Íme, néhány ötlet:

 • Mozi, színház, koncert: ajándékozz neki jegyet, és menjetek el együtt!
 • Sportesemény: ha foci- vagy jéghokirajongó, lepd meg meccsjegyekkel!
 • Fél napos, egynapos kirándulás, városnézés
 • Egy jó bor vagy whiskey kóstoló

Egészségmegőrző tipp: keress olyan programokat, amikre könnyen el tudtok jutni tömegközlekedéssel, kerékpárral vagy akár gyalog.

Jutalmazd édesapádat Oscar-díjjal!

Kreativitásodnak csak a képzeleted szab határt! Válassz apukádnak egy „Legjobb Apa” Oscar-díjat. Írd is össze hozzá az indoklást – miért ő a legjobb apa a világon. Ezzel az ajándékkal garantáltan könnyeket csalsz a szemébe örömében.

Csomagold be apa ajándékát környezetbarát módon

A környezettudatosság az ajándékcsomagolás során sem ér véget. Használj újrahasznosított papírt vagy újságpapírt. Díszítésként választhatsz szárított narancs-, citromkarikát, tobozt, fahéjat – igazán mutatós lesz, ráadásul természetes.

Apa – családfő, sziklaszilárd támasz, a mindentudó hős

Anya mellett ő az, akire mindig számíthatsz, aki ott van veled a jóban és a rosszban, aki tanít, nevel és feltétel nélkül szeret.

Ő is elfárad, és néha neki is szüksége van egy kis pihenésre, kikapcsolódásra, egy szeretetteli meglepetésre gyermekétől. Lepd meg- biztosan értékelni fogja a gesztust!

Mondd el apukádnak, mennyire szereted!

Ne félj kimutatni az érzéseidet! Mondd el neki, mennyire büszke vagy rá, és mennyire hálás vagy mindenért, amit tesz a családjáért.

Mutasd meg neki, hogy mennyire fontos neked!

Szánj időt apukádra, beszélgessetek, menjetek el együtt sportolni, kirándulni, vagy csak üljetek le egy jó filmre. A közösen eltöltött idő a legértékesebb ajándék, amit adhatsz neki.

képek forrása: https://www.creativetshirt.hu/

Vélemény, hozzászólás?