Bummm

Ahol a hírek nagy bumn

Az Uriage világa, törénete – Természetes és egyedülálló termálvíz

Az alpesi sziklák által szűrt tiszta víz természetessége, amelyet 2000 évvel ezelőtt fedeztek fel. Uriage termálvíz – a Francia Alpok szívéből származó legtisztább termálvizet tartalmazza, közvetlenül a forrásnál csomagolva, hogy minden előnye érintetlen maradjon. Természetes nyugtató, hidratáló és védő hatású, minden bőrtípusra alkalmas.

Az Uriage termálvíz több mint 2000 éve járja át a francia Alpok szívét, és 75 év alatt haladt át a sziklákon. Az évszakok változásával ásványi anyagokkal és nyomelemekkel gazdagodik.
Az utazás során egyedülálló tulajdonságokkal lett megáldva:

Aktív víz egyedülállóan gazdag ásványianyag-tartalommal, 11 g/liter

„Védővíz” , nyugtató és hidratáló, a víz helyreállítja a fizikai gátat, csökkenti a baktériumok tapadását és virulenciáját, valamint szabályozza az immungátat
Izotóniás vízként , mint egy fiziológiás szérum, harmóniában hat a bőr sejtjeivel
A természet által kiszűrve, tisztán jelenik meg, minden előnye megőrizve.

Gyógyító víz

Az Uriage Termálközpont közel 200 éve használja fel vizének rendkívüli előnyeit bőrgyógyászati, fül-orr-gégészeti, reumatológiai és rák utáni rehabilitációs kezelésekre.

Ezek a tökéletesen adaptált kezelések helyreállítják a fürdővendégek általános közérzetét. A védőkezeléseiről és jótékony hatásairól általánosan elismert Uriage Termálközpont idővel valódi intézménnyé vált. Évente több mint 4500 ügyfél érkezik Uriage-les-Bains-ba egyedülálló kezeléseiért és pihentető légköréért. Egy felmérés szerint, ahol a betegek 83%-a számolt be arról, hogy a kezelés után nem vagy csak kevés tünetet észlel, a Vizünk jelentősen javítja az életminőséget.

Elismert bőrgyógyászati ​​szakértelem

Az Uriage Dermatological Laboratories 1992 óta készít innovatív dermokozmetikai termékeket.

Ezt a csúcstechnológiás bőrápolót a bőr egészségének megőrzésére tervezték. Jótékony hatással van az Uriage termálvíz tulajdonságaira, amelyet a hatékonyságukról és toleranciájukról híres hatóanyagokkal kombinálnak. E szakértelemnek köszönhetően az Uriage termékeket bőrgyógyászok írják fel, és gyógyszerészek ajánlják szerte a világon.

Az Uriage termálvizet a forrásnál gyűjtik, hogy megőrizzék tisztaságát és természeti gazdagságát.

Az Uriage termékeket a kozmetikai ipar szigorú kritériumainak megfelelően tervezzük (levegő, alapanyag és késztermékek minőségellenőrzése, nyomon követhetőség, folyamatos statisztikai és biológiai monitorozás).

Mit tesz a bőrrel az Uriage?

  • Hidratálja. A bőr NMF-hez (Natural Moisturizing Factors) hasonló ásványi sók magas koncentrációjának köszönhetően egyedülálló hidratáló előnyöket kínál.
  • Megnyugtat. Magas kalcium- és magnézium-só-tartalmának köszönhetően megnyugtatja az érzékeny bőrt.
  • Védi. A természetes szilícium megerősíti a bőr hidrolipid filmjét.

Vélemény, hozzászólás?