Bummm

Ahol a hírek nagy bumn

Lo

Teljes kamu volt az erkélyről leesett ló története

Bejárta tegnap az internetet, hogy Csobánkán lezuhant egy erkélyről egy ló. A bummm.hu vette a fáradtságot, hogy utánakérdezzen a dolognak, és sajnos azt kell mondanunk, hogy az egész kamu.

Az ügy természetesen rengeteg kérdést vetett fel. Hogyan kerülhetett egy több mázsás állat az erkélyre? Hogyan bukhatott át a korláton, már ha volt egyáltalán? Ki állhat olyan szoros kapcsolatban a lovával, hogy a lakásában szállásolja el? Hát most a kérdések egy részére választ kaptunk.

“Az egész történt kitaláció. A ló két ház között sétált, megcsúszott a sáros úton és beleesett az árokba” – mondta a lapunknak dr. Talpag Bálint állatorvos, akit az esethez hívtak. Mint kiderült, a közelben lévő házaknak nincs is felső szintje, a ló egy dombos részen megcsúszott.

“Engem hívtak a bajba jutott állathoz. Elbódítottam, a ráesett fadarabokat és kerítést elbontottuk róla. Az állat ezek után a saját lábán sétált ki az árokból” – magyarázta az állatorvos. “Az ijedtségen kívül más baja nem történt, karcolásokkal megúszta az egészet” – tette hozzá.

Minden hülye hír rajongót kénytelenek vagyunk tehát kiábrándítani, a médiát bejárt hír teljes kamu, se erkély, se bolond állattartó. Az állatorvos tájékoztatása szerint a lovat a lehető legrövidebb idő alatt kimentették, az éjszakát pedig a legnagyobb nyugalomban töltötte az istállóban.

Vélemény, hozzászólás?