Bummm

Ahol a hírek nagy bumn

Amber Heard

Nahát, Amber Heard szerint mégsem verte meg őt Johnny Depp!

A színésznő máris másként látja a történteket.

Amber Heard állítólag nem is mondta azt a rendőröknek, hogy Johnny Depp megverte volna, csak simán hangosan balhéztak. Igen ám, épp csak annyi a probléma, hogy amikor Heard azt kiabálta ki a házukból jól hallhatóan, hogy “Ne üss tovább!“, Depp legalább hat méterrel távolabb volt tőle – állította két tanú a TMZ-nek.

A tanúk történetesen testőrök, Jerry Judge és Sean Bett, akik Deppék házánál álltak, így láthatták, ahogy Amber Heard gyakorlatilag a levegőnek ordítozik, Depp ugyanis a közelében sem volt. A testőrök szerint a színész a konyhában, Amber Heard pedig a nappaliban tartózkodott az ominózus ordítozás alatt, a két helyiség pedig hat méter távolságra van egymástól.

Southport, 2016. április 18. Johnny Depp amerikai színész (j) és felesége, Amber Heard amerikai színésznõ a meghallgatásukat követõen a kelet-ausztráliai Queensland állambeli Southport városi bíróságánál 2016. április 18-án. Heard, aki ellen illegális állatbehozatalért emeltek vádat, bûnösnek vallotta magát a hatóságok hamis karantén-dokumentációval történt megtévesztésében. A színésznõ az élõállat beszállítására vonatkozó ausztrál jogszabályokat megszegve az elõzõ évben két kutyáját magánrepülõvel vitte be az országba. (MTI/EPA/AAP/Glenn Hunt)
Amber Heard valószínűleg elég buta módon akart feltűnést kelteni. (Fotó: MTI/EPA/AAP/Glenn Hunt)
Ráadásul a két testőr több szaftos részlettel is szolgált a színészpár házasságáról, ők ugyanis úgy látták, hogy Heard volt az, aki erőszakosan viselkedett, folyton üvöltözött, üvegeket dobált férje felé, és gyakran nekik kellett őt leszedniük Johnny Deppről.

Eközben Amber Heard is elkezdett visszakozni, szerinte ugyanis a rendőröknek csak annyit mondott, hogy

egy egyszerű veszekedés volt a férjem és köztem.

Tehát semmiféle iPhone-nal arcon ütés nem történt.

Ha pedig ez bizonyítást nyer, akkor bizony a színésznő fogja megütni a bokáját, a hamis tanúzást ugyanis Kaliforniában is keményen büntetik.

 

Vélemény, hozzászólás?