Bummm

Ahol a hírek nagy bumn

Fehérneműs fotók készültek a szocialista politikusról

Irodavezetőből lett az MSZP győri szervezetének elnökségi tagja Mihócza Szilva, aki most egy-két fehérneműs fotót is megmutatott lapunknak, hátha felfigyelnek rá.

 

Mihócza Szilviát a napokban választotta elnökségi tagjává az MSZP győri szervezete, ahol irodavezetőként dolgozott. A nő nemrég egy fotós ismerősétől kapott lehetőséget arra, hogy készüljön róla egy fehérneműs fotósorozat. A történetre a BUMMM+ következő – panelházakról szóló részének forgatásán bukkantunk.

 

Miután a panelvilághoz fűződő emlékeiről beszélt nekünk, Facebook-oldalán lettünk figyelmesek a néhány napos fényképekre. “Szerintem minden nőnek a vágyálma, hogy csinosan kisminkelik és fotózzák, és olyan fotók készülnek, amit még nyugdíjas korában is szívesen elővesz” – mondta a Bummm-nak Szilvia.

 

“Remélem, hogy a képek miatt felfigyel rám olyasvalaki is, aki nem biztos, hogy a politika közelébe menne. A párom büszke rám, mert soha nem is gondolt arra, hogy rólam ilyen képek készülnek. A párt részéről volt bennem némi félsz, de nem vagyok még kirúgva a pártból” – mondta nevetve Szilvia.

Vélemény, hozzászólás?