Bummm

Ahol a hírek nagy bumn

Szakított szerelmével Nagy Nikolett, a Miss Universe Hungary 2015 királynője!

És már el is költözött Gyetván Csabától, nem működött a távszerelem. Szép volt, de ennyi. Niki elmeséli a videóban, hogy mi nem működött a kapcsolatukban.

Nagy Niki és Gyetván Csaba, a Falforgatók műsorvezetője, a Barátok közt egykori színésze szakítottak. A seb még friss, de a szépségkirálynő igyekszik túllépni a csalódáson, főleg, hogy elmondása szerint sikerült békében elválniuk.

– Nagyon jól érzem magam, tartom a kapcsolatot Vajna Timivel, és végre van időnk arra, hogy közös programokat szervezzünk, és egyre több rendezvényen jelenjünk meg együtt. Emellett ugyanúgy dolgozom, és a TV2 Akadémia tanulója vagyok, tehát a műsorvezető-képzés már elindult – mesélte lelkesen a lány, riporterünk következő kérdésére viszont kiderült, elég nagy törés következett be a magánéletében, ráadásul nem is olyan rég.

Gyetván Csabával, akivel távszerelemben éltek, ugyanis szakítottak, és ez annyira komoly, hogy külön is költöztek.

– Megerősíthetem, nem alkotunk egy párt. A seb friss, igyekszem feldolgozni, de jó viszonyban váltunk el, és bár külön folytatjuk az életünket, attól függetlenül számíthatunk egymásra.

A szépségkirálynő leszögezte, kapcsolatuk megromlásában nincs szó harmadik félről, de túl sokban különböztek egymástól, más volt az érdeklődési körük és a céljaik. Ezek pedig olyan konfliktusokat szültek, amelyek már nem voltak kompromisszumképesek, így már nem látták értelmét a folytatásnak.

A szakításnak mindkét pólusát átélte, sokat szomorkodott otthon egyedül, de Nagy Niki erőre kapott, és járja a saját útját – egyelőre szingliként.

Vélemény, hozzászólás?